E-MAIL info@toolscm.nl TEL 06-36078156tussen 9.00-20.00 uur. Ook in weekend bereikbaar
Tools coaching & motivatie.

Nieuws

verslaving op de werkvloer nog steeds taboe

Bron: Het ondernemersbelang. De schade in het bedrijfsleven door verslaving bedraagt jaarlijks ruim 1,5 miljard euro! 1 op de 20 werknemers maakt misbruik van alcohol. Is een depressie of burn-out nu het gevolg of de oorzaak van alcoholmisbruik? Feiten en vragen waar nog steeds geen goede oplossing voor is. Maar waarom niet? Niemand wil deze problematiek in z’n onderneming, slecht voor de reputatie, maar uit de cijfers blijkt wel dat nagenoeg iedere ondernemer er mee te maken heeft of krijgt.

Verslaving is een psychische chronische ziekte, dus waarom zal hier niet een goede ondersteuning voor mogen zijn? Het kan iedereen uiteindelijk overkomen, zo ook mij! Als succesvol ondernemer heb ik aan den lijve ondervonden hoeveel schade dit met zich mee kan brengen. Bedrijf kapot, huwelijk voorbij en dan….! “Waarom kon de hulp mij niet bereiken en stond ik er op die momenten alleen voor”, was iets wat ik me vaak heb afgevraagd… naderhand… en dus te laat! Vandaar ook dat ik na m’n herstel het roer heb omgegooid en Tools C&M heb opgericht. Ondersteuning van mensen met verslavingsproblemen die, vooralsnog, in de maatschappij werkzaam zijn. Van de boardroom tot personeel op de werkvloer.

 lees hier het voledige artikel. Tools C&M biedt de juiste hulp, voor verslaafde en ondernemer. Wij informeren je graag over de kostenbesparende inzet van onze diensten. Neem vrijblijvend contact op of bel: 076-5328397

terug naar vorige pagina