E-MAIL info@toolscm.nl TEL 06-36078156tussen 9.00-20.00 uur. Ook in weekend bereikbaar
Tools coaching & motivatie.

Ik ben een verslaafde

Wil je stoppen?

Het vraagt veel kracht, moed en wijsheid om te zeggen ‘ik ben verslaafd’.Tegelijk is de erkenning van het probleem een zeer belangrijke eerste stap naar genezing.

Ben jij verslaafd aan alcohol, drugs, seks of gokken? Heb je geen controle meer? Kun je niet functioneren ‘zonder’ al zie je dat het alles kapotmaakt? Ben je al eerder gestopt maar toch weer begonnen? Wij helpen en luisteren naar je. Beloofd!

Verslaving is een ziekte

Een verslaving is geen gebrek aan karakter of wilskracht. Het is een progressieve, psychische en chronische ziekte. Van een verslaving kun je niet genezen. Je kunt wel leren hoe je met deze ziekte om moet gaan. Tools Coaching & Motivatie gaat verder dan de reguliere verslavingszorg. Wij bieden een persoonlijk traject waarbij het structureel veranderen van gewoontes en gevoelens centraal staat. Om terugval te voorkomen. Voor altijd. Lees hier meer over onze unieke en persoonlijke aanpak.

We've been there

Vanuit onze persoonlijke ervaring weten we wat je doormaakt. We kennen de dilemma’s, de problemen en de zorgen. Maar ook de smoezen en verhalen. Vanuit een geheel gelijkwaardige rol helpen wij je om verder te gaan. Je leven op te pakken. Te strijden tegen de verslaving. Wij houden vol, ook als jij het even niet meer ziet zitten.

Hoe nu verder?

Heb je vragen? In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek geven we je graag alle antwoorden. Dit kan geheel anoniem. Als het nodig is stellen we samen een plan van aanpak op om de cirkel van verslaving te breken. Bel ons nu: 06-36078156 of stuur een e-mail.