E-MAIL info@toolscm.nl TEL 06-36078156tussen 9.00-20.00 uur. Ook in weekend bereikbaar
Tools coaching & motivatie.

Ik ben partner/familielid

‘Stop er alsjeblieft mee’

Het valt niet mee om te leven met een verslaafde. Keer op keer probeer je hem of haar te overtuigen dat stoppen beter is, zonder effect. Je voelt je machteloos, boos en verdrietig.

Is de grens bereikt? Wil je weten wat je kan en moet doen om je verslaafde partner of familielid te helpen? Zoek je hulp en een professionele begeleiding? Wij helpen je.

Schakel professionele hulp in

Een verslaving is geen gebrek aan karakter of wilskracht. Het is een progressieve, psychische en chronische ziekte. Hoeveel je ook van iemand houdt en bereid bent om te helpen, bij het strijden tegen deze ziekte heb je professionele hulp nodig. Het voelt misschien als verraad om iemand van buiten in te schakelen, zonder dat de betreffende persoon het weet. Maar het is het beste dat je je geliefde op dit moment kan geven. Dat besef zal later zeker komen. Lees hier meer over onze diensten.

De omgeving speelt een belangrijke rol

Tijdens en na het stoppen is de omgeving belangrijker dan ooit! De verslaafde zal moeten veranderen en dat heeft gevolgen voor het gezin, de familie en de vriendenkring. Samenwerking is noodzakelijk en zonder jouw steun kunnen we niet. Hulp bij verandering is voor de naasten net zo belangrijk als voor de verslaafde. Wij begrijpen uit onze persoonlijke ervaring hoe je je voelt en op welke tegenwerking je stuit.

Neem die stap

Heb je vragen? Twijfels? In een vrijblijvend, gratis en discreet kennismakingsgesprek geven we je graag antwoorden en advies. Bel ons gerust: 06-36078156