E-MAIL info@toolscm.nl TEL 06-36078156tussen 9.00-20.00 uur. Ook in weekend bereikbaar
Tools coaching & motivatie.

Partners

Onze gespecialiseerde partners

Tools Coaching & Motivatie werkt samen met betrokken en gespecialiseerde partners.

Samen vormen we een warme deken van zorg gedurende het hele afkick en nazorg-traject. Onze partners zijn allemaal gediplomeerd en gespecialiseerd in de behandeling van verschillende soorten verslavingen zoals alcohol-, drugs-, game-, gok- of sekverslaving.

High end privékliniek Den Rooy Clinics

Den Rooy Clinics is gelegen in een prachtig natuurgebied op een private domein van ruim 14 hectare in de buurt van Hoogstraten België. Deze discrete omgeving leent zich bij uitstek om volledig te kunnen focussen op de eerste weken van herstel. Gedurende 21-28 dagen bent u in handen van een zeer ervaren team met specialisten op diverse vakgebieden. Met name de aanvulling met Traditionele Chinese Geneeswijzen en de inzet van Neuro Electro Stimulatie (NES) maakt deze kliniek tot een unieke verslavingszorginstelling. Tools C&M is de partner in Nederland. Het intakegesprek vindt bij ons plaats in Breda, evenals een uitgebreid nazorgtraject zodat de opgedane therapie zich voortzet tijdens de terugkeer in de maatschappij. U kunt ons direct contacten voor uitgebreide informatie: tel 06-36078156 Tools C&M. Bekijk hier de sfeerimpressie: https://youtu.be/BSdWq-ynQ2U

 

Ons team in Breda

Ons team bestaat uit professionals, gespecialiseerd in de behandeling van verschillende soorten verslavingen zoals alcohol-, drugs-, game-, gok- of sekverslaving. De consulten zijn op het adres van Tools C&M Breda.

  • Verslavingscounselor: Dhr. Marc Freijzer: TVP, CGT, MI en coaching van naasten. 
  • Psycholoog N.I.P. : Mw. Drs. Corina Akkermans. Meer informatie kunt u vinden op haar persoonlijke website. 
  • Haptotherapeut GZ: Dhr. Jos van den Berg. Meer informatie kunt u vinden op zijn persoonlijke website.
  • Verslavingsarts: Dr. Wim Steffens. Hoofdbehandelaar in onze partnerkliniek Gezeiten Haus en middelsconsults tijdens het nazorgtraject van Tools C&M. 
  • Overige therapeuten: Mindfulness, Sportcoach, Yoga, Hypnotherapie, Counselors.

Maak kennis met ons

Meer weten? Neem gerust contact op. We behandelen iedere vraag met de grootste discretie. Bel 06-36078156