E-MAIL info@toolscm.nl TEL 06-36078156tussen 9.00-20.00 uur. Ook in weekend bereikbaar
Tools coaching & motivatie.

Partners

Onze gespecialiseerde partners

Tools Coaching & Motivatie werkt samen met betrokken en gespecialiseerde partners.

Samen vormen we een warme deken van zorg gedurende het hele afkick en nazorg-traject. Onze partners zijn allemaal gediplomeerd en gespecialiseerd in de behandeling van verschillende soorten verslavingen zoals alcohol-, drugs-, game-, gok- of sekverslaving.

Partnerkliniek Gezeiten Haus Kasteel Wendgräben in Duitsland

 Kasteel Wendgräben is gelegen in een prachtig natuurgebied in de buurt van Maagdenburg in Duitsland. Deze omgeving leent zich bij uitstek om volledig te kunnen focussen op de eerste weken van herstel. Gedurende 21-28 dagen bent u in handen van een zeer ervaren team met specialisten op diverse vakgebieden. Met name de aanvulling met Traditionele Chinese Geneeswijzen maakt deze kliniek tot een unieke verslavingszorginstelling. Tools C&M is de partner in Nederland. Het intakegesprek vindt bij ons plaats in Breda, evenals een uitgebreid nazorgtraject zodat de opgedane therapie zich voortzet tijdens de terugkeer in de maatschappij. U kunt ons direct contacten voor uitgebreide informatie: tel 06-36078156 Tools C&M. 

 

Ons team in Breda

Ons team bestaat uit professionals, gespecialiseerd in de behandeling van verschillende soorten verslavingen zoals alcohol-, drugs-, game-, gok- of sekverslaving. De consulten zijn op het adres van Tools C&M Breda.

  • Verslavingscounselor: Dhr. Marc Freijzer: TVP, CGT, MI en coaching van naasten. 
  • Psycholoog N.I.P. : Mw. Drs. Corina Akkermans. Meer informatie kunt u vinden op haar persoonlijke website. 
  • Haptotherapeut GZ: Dhr. Jos van den Berg. Meer informatie kunt u vinden op zijn persoonlijke website.
  • Verslavingsarts: Dr. Wim Steffens. Hoofdbehandelaar in onze partnerkliniek Gezeiten Haus en middelsconsults tijdens het nazorgtraject van Tools C&M. 
  • Overige therapeuten: Mindfulness, Sportcoach, Yoga, Hypnotherapie, Counselors.

Maak kennis met ons

Meer weten? Neem gerust contact op. We behandelen iedere vraag met de grootste discretie. Bel 06-36078156