E-MAIL info@toolscm.nl TEL 06-36078156tussen 9.00-20.00 uur. Ook in weekend bereikbaar
Tools coaching & motivatie.

Wie is Tools

Tools is opgericht door Marc Freijzer.

Oprichter en eigenaar Marc Freijzer weet waar hij over praat. Deze succesvolle ondernemer was jarenlang zelf verslaafd aan alcohol en raakte alles kwijt: zijn gezin, zijn huis en zijn bedrijf.

Tijdens zijn herstelperiode stuitte hij op het gebrek aan goede nazorg op maat. Nu hij zijn leven weer op de rit heeft, wil hij anderen helpen vanuit zijn eigen ervaringen als verslaafde en ondernemer. Hij is omgeschoold tot counselor in verslaving en in nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners leidt hij nu met succes en bezieling Tools C&M verslavingszorg. Een unieke aanvulling op de huidige verslavingszorg.

Het verhaal van Marc

“Ik was gelukkig getrouwd; vader van twee kinderen. Ik had een zeer goed lopende onderneming. De wereld lachte me toe. Maar alles veranderde. Mijn dochter werd ernstig ziek. Jarenlang vreesden wij voor haar leven. Ik was gewend alles in mijn leven te kunnen sturen, maar hier had ik geen invloed op. Na een loodzware tijd van behandelingen herstelde zij gelukkig. Ik kon de draad van mijn leven moeilijk oppakken. Daarbij kwam de economische recessie en het overlijden van een dierbaar familielid. Ik raakte de grip op mijn zo mooi opgebouwde leven steeds meer kwijt.”

“Ik had mijn emoties niet meer onder controle en vluchtte in mijn werk. En wat alleen anderen lijkt te gebeuren, gebeurde mij. In plaats van hulp te zoeken gebruikte ik drank als medicijn. Ik raakte verslaafd en maakte van mijn leven een chaos: bedrijf kapot, prachtig huis kwijt, echtscheiding. Ik liet niet alleen mijzelf, maar ook mijn omgeving achter met een enorme berg van ellende en verdriet.”

“Ik weet als geen ander hoe het is om na een succesvolle detoxificatie de draad van het leven weer te moeten oppakken. Tijdens mijn lange weg naar herstel ervaarde ik dat de huidige nazorg vaak te kort is en niet genoeg op de verslaafde is aangepast en zag de meeste lotgenoten terugvallen. Ook is er een groot gebrek aan ervaringsdeskundigheid. Door mijn eigen ervaring in te zetten en deze te combineren met professionele begeleiding en counseling kan ik anderen verder helpen.  Deze aanpak, vanuit ervaringsdeskundigheid, was tot op heden een groot gemis en is eigenlijk zelfs een ‘must’ om een definitief te leren omgaan met verslavingsgevoeligheid, een handicap voor de rest van je leven.”

Maak een afspraak met Marc

Herken je dit verhaal? Heb je hulp nodig? Voor jezelf, een naaste of een medewerker? Wil je kennismaken? Neem gerust contact op. Kennismaking is gratis, vrijblijvend en uiterst discreet.