E-MAIL info@toolscm.nl TEL 06-36078156tussen 9.00-20.00 uur. Ook in weekend bereikbaar
Tools coaching & motivatie.

Aanpak

Private hulp bij verslaving.

Wat maakt de aanpak van Tools C&M uniek.

LAAGDREMPELIGE KENNISMAKING

Kennismaking is gratis en vindt plaats in onze discreet gelegen behandellocatie in Breda. Binnen het kennismakingsgesprek zal duidelijk worden waar de hulpvraag ligt.  Je hulpvraag zal uiteraard vertrouwelijk en anoniem besproken worden! Niet alleen de verslaafde kan gebruik maken van deze kennismaking, maar ook naasten kunnen hier een beroep op doen. We bespreken wat Tools C&M kan betekenen voor jouw specifieke hulpvraag. Geen wachttijden, direct aan de slag!

ÉÉN OP ÉÉN BEHANDELINGSTRAJECTEN VOOR OPTIMAAL RESULTAAT.

Ieder persoon is uniek. Vandaar dat de trajecten van Tools C&M geheel zijn aangepast op de individuele behoeften en omstandigheden (werk) van de cliënt. Hierin zal worden besproken welke richting en soort behandeling bij u als individu past. Zodat er een integrale aangepaste behandeling plaats kan vinden, waarbij u persoonlijke behoefte en ontwikkeling voorop staan. Met behulp van de ervaringsdeskundig counselor, ga je op zoek naar jouw specifieke handvaten voor een optimaal resultaat. Een warme deken van private zorg, werkt snel en voorkomt schade in je maatschappelijke leven. Betrekking van naasten is vanzelfsprekend en noodzakelijk. Veranderen kun je niet alleen.

OPTIMALE DISCRETE VERSLAVINGSZORG.

Rondom verslaving heerst nog steeds een taboe.  Veel cliënten voelen zich prettiger bij een private behandeling. Men verdiend  het niet om nadelige effecten te ervaren na een nare periode in het leven. Wanneer u verslaving in uw medisch dossier heeft staan, bestaat de kans dat  het aanvragen van arbeidsongeschiktheid- en andere risicoverzekeringen moeilijkheden met zich mee kan brengen. Binnen Tools C&M is er optimale discretie en zullen er indien gewenst geen uitspraken naar de zorgverzekeraar gedaan worden. Hierdoor zijn de kosten hoger, dan wanneer u gebruikt maakt van het reguliere circuit. MAAR de kosten staan immers niet in vergelijking bij de baten van een succesvolle behandeling. Gedeeltelijke of geheel vergoede trajecten zijn echter wel mogelijk indien gewenst. De investering komt zeker ten goede van de motivatie. Voor cliënten met maatschappelijke of leidinggevende verantwoordelijk functies is discretie essentieel. Wij bieden deze gedurende het gehele traject.

STARTEN WAAR ANDEREN WACHTEN.

De omgeving gaat veelal eerder gebukt onder consequenties van verslaafd gedrag. Terwijl degene waar het om gaat, vaak in de waan is dat niemand in de gaten heeft wat er aan de hand is. Verbergen en verzwijgen is een tweede natuur geworden, wat vertrouwen van omgeving kan schaden. Een contact met Tools C&M kan een vroegtijdige interventie mogelijk maken. Door onze ervaringsdeskundigheid weten we waar je tegenaan loopt en kunnen een plan van aanpak opstellen om de verslaafde te overtuigen om hulp te aanvaarden, voordat er nog meer schade ontstaat.

DOORGAAN WAAR ANDEREN STOPPEN.

 

Verslaving is een chronische psychische aandoening. Terugval in ‘oud gedrag’ is bijna vanzelfsprekend, wanneer begeleiding niet intensief en langdurig genoeg is. Onderliggende psychologische oorzaken komen veelal later boven en hebben dan gespecialiseerde aandacht nodig. Juist dan is het belangrijk om hulp te krijgen bij deze problematieken, aangezien confrontatie met psychische onwelbevinden een risico is voor terugval in oude patronen. Weer controle krijgen over je eigen gevoelens en gedachten heeft tijd nodig. Daarom ben je bij Tools C&M pas klaar als jij dat bent, de weg naar definitief herstel.

GEEN WACHTTIJDEN.

 

Wacht dus niet langer en bel nu: 06-36078156 of mail, wij nemen dan direct contact met je op.  Ook s ’avonds en in het weekend bereikbaar.