E-MAIL info@toolscm.nl TEL 06-36078156tussen 9.00-20.00 uur. Ook in weekend bereikbaar
Tools coaching & motivatie.

Over Tools

Wij zijn Tools C&M Private verslavingszorg Breda.

De aanpak van Tools C&M is persoonlijk. En dan bedoelen we ook écht persoonlijk, met een op het individu afgestemd traject.

Samen met de cliënt, of/en de bezorgde naaste, gaan we op zoek naar de juiste hulp die snel en effectief resultaat geeft. Bij Tools C&M gaat de tijd en aandacht volledig naar iedere cliënt. Aanleidingen van verslaving en handvatten voor herstel zijn voor een ieder uniek. We houden rekening met de persoonlijke omstandigheden van iedere cliënt. En werken uitsluitend met specialisten die hun sporen ruimschoots in de praktijk hebben bewezen. Kortom; alles wat u mag verwachten van private verslavingszorg! Één op één discrete- en op maat begeleiding in samenspraak met cliënt.

 

Niemand kiest voor een verslaving

Een verslaving overkomt je. Je kunt echter wel kiezen om goede hulp te aanvaarden. Iedere verslaafde heeft zijn eigen unieke herstelproces. Noodzakelijke verandering kan pas optreden als de omgeving dit ook zal accepteren. Daarom betrekken wij ook de naaste omgeving van de verslaafde tijdens het gehele proces.

Lees hier meer over onze aanpak.