E-MAIL info@toolscm.nl TEL 06-36078156tussen 9.00-20.00 uur. Ook in weekend bereikbaar
Tools coaching & motivatie.

Doelgroep

De doelgroep van Tools

Tools Coaching & Motivatie richt zich met name op de begeleiding van ondernemers en/of hoger opgeleiden met een alcohol, drugs, gok- of seksverslaving.

Ook de omgeving (partners en/of familie) wordt hierbij nauw betrokken. Wij zijn gevestigd in Breda en ontvangen cliënten uit Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Vlaanderen.

Meer dan alleen afkicken

Binnen de huidige verslavingszorg zijn er (te)weinig mogelijkheden voor een goede ondersteuning van deze specifieke doelgroep. Deze doelgroep vraagt om een traject op maat, discretie en goede nazorg om terugval te voorkomen. Tools C&M werkt vanuit eigen ervaring en is hierdoor een gelijkwaardige gesprekspartner.

Baan met verantwoordelijkheid?

Ben je ondernemer, directeur, manager, leidinggevende of medewerker? Niemand loopt graag te koop met een alcohol- of drugsprobleem. Wij weten hoe belangrijk discretie is om maatschappelijke schade te voorkomen. Ook snappen we dat het werk door gaat en targets gehaald moeten worden. Daarom maken we een individueel coachingstraject op maat  zodat je zo min mogelijk hoeft te verzuimen. We verzorgen een intensief nazorgtraject waarbij je persoonlijk begeleid wordt om terugval te voorkomen. We staan naast je om je te helpen. Beloofd.

Wil je kennismaken?

Neem dan gerust contact op voor een gratis, vrijblijvend en discreet kennismakingsgesprek.
Bel: 06-36078156.